Loop mee voor #cleanekleren - Dwars Door Hasselt

Loop mee voor #cleanekleren - Dwars Door Hasselt

Beste s(up)porter,

Wereldsolidariteit en ACV werken al jarenlang samen met vakbonden van kledingarbeidsters in Cambodja, Bangladesh en Indonesië.

Loop dwars door Hasselt voor Cleane Kleren, en steun kledingarbeidsters in Cambodja, Indonesië en Bangladesh. Zij maken onze sportkleding, en dat al te vaak in onmenselijke omstandigheden. Ze werken 70 uur per week en moeten overleven van een hongerloon. Jouw sponsorgeld gaat naar onze vakbondspartners in Zuidoost-Azië, die het voor hen opnemen. Zij vechten voor hogere lonen, veiligere fabrieken en een beter sociale bescherming.

Weblink: https://www.cleanekleren.be/doe-mee/sport-voor-cleane-kleren

Zamel minimum 25 euro sponsorgeld in en loop mee in een ‘clean’ T-shirt van Wereldsolidariteit, van de beste (loop)kwaliteit.
Aan jou vragen we dat je je door vrienden en familie laat sponsoren voor #cleanekleren. De opbrengst van alle sportprestaties gaat naar kledingvakbonden in Cambodja, Bangladesh en Indonesië. Zij komen op voor de kledingarbeidsters daar en ijveren voor een hoger loon, een betere sociale bescherming, een veiligere werkplek, enz... Benieuwd naar de inhoud van ons verwenpakket? Zamel minimaal 25 euro sponsorgeld in voor jouw sportactiviteit, en het is helemaal van jou… Ook de sponsors leggen we in de watten: vanaf 40€ ontvangen ze een fiscaal attest.

Date(s): 
Dimanche, 8 Octobre, 2017 - 13:30
Adresse: 
Mgr. Broekxplein
3500 Hasselt ,
Téléphone: 
0476861540